to co się orientuje to jest bardzo dobra firma na końcu ulicy Glinki ale nazwy nie pamiętam firmy
Modem Huawei - często się rozłącza
Zwiń
X
-
Modem Huawei - często się rozłącza
Mam problem z modemem Huawei E630. Różnie, od kilku minut do nawet godziny pracy rozłącza się, po czym za chwilę wszystko jest ok i łączę się. Soft w modemie oraz sterownik wgrany najświeższy. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem? Jak na złość problem nasilił się po sprzedaniu nowego, który dostałem za złotówkę :evil: Poza tymi objawami internet działa bez zarzutu.
[ Dodano: Pią 25 Lut, 11 21:47 ]
Dodam jeszcze, że jeśli nic nie ściągam, otwieram itd. przez jakiś czas to jest pewne, że się rozłączy. Gdy zostawię coś do ściągania na noc zazwyczaj rano wciąż jest połączony.
-
-
z tego co się orientuję to modemy Huawei często tak mają. Mnie też czasami rozłącza, ale nie jest aż tak jak u Ciebie. Teraz to max raz na dzień. Może Cię rozłącza, bo wypadasz poza zasięg - wiem, że mieszkasz w mieście, ale to też się zdarza. Na Mokotowie w Warszawie na mieszkaniu nie miałem zasięgu w Orange - tylko gdzieś w kątach pokoju można było zadzwonić. Z kolei na Woli w firmie nie było zasięgu Plusa :lol: A firma miała właśnie z Plusa telefony...nie ma to jak Octavia :drive:
>>> STOP PIJANYM KIEROWCOM!!! <<<
Komentarz
-
Komentarz